Imágenes de Pepet-Pineda

NOSALTRES

En Restaurant Marisqueria Pepet portem anys compromesos amb oferir un servei integral i de qualitat en un ambient confortable i familiar.

Gràcies a la fidelitat dels nostres clients, hem aconseguit destacar com una de les més prestigioses marisqueries de la zona.

El nostre equip de cuiners és expert en la preparació de productes marins, afegint un toc especial que provoca als clients una deliciosa experiència.

La cuina tradicional és protagonista, innovant constantment en fregits; calamars, gambes, lluç ... Els nostres punts forts són els arrossos, el marisc fresc, el turbot, els escamarlans, i l'esplèndid pop a la gallega sense desmerèixer les carns.

La nostra carta ofereix una gran varietat de plats a preus de mercat durant tot el dia. Tots ells seleccionats amb cura pels nostres xefs, oferint sempre el millor producte fresc i de qualitat.

També preparem menús especials per a grups, celebracions i reunions de treball.

Fem menjars per emportar per encàrrec, amb el servei take away podràs gaudir de tot el sabor de Marisqueria Pepet on vulguis.

PEPET ''El Restaurant per a tots''

Imágenes de Pepet Pineda

Pepet ''El restaurant per a tots''

Este sitio web utiliza sus propias cookies y de terceros. Consideramos que si continua navegando, acepta su uso.  Cerrar | Leer más...